انجمن های تخصصی سایت گیتارینه

نسخه كامل: سو؛ استفاده وبلاگها از نام و آوازه سایت گیتارینه !!؟
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
یکی از استفاده کنندگان از سرویس وبلاگ ، میهن بلاگ از نام  و آوازه ما استفاده کرده و مثلا با تغییر کمی از حروف ،  اصلا آگاهی از سایت گیتارینه نداشته است ؟!!

و برای خود بنرهای تبلیغاتی برای تبادل بنر درست کرده با نام  گیتارینه !؟؟؟؟؟
کلا این چیزی نیست جز بد نام کردن این سایت و من واقعا برای ایشان متاسفم زیرا که هنگامیکه من به ایشان گوشزد کردم ایشان گفتند ما که نمی دونستیم ، حالا برای شما چه فرقی میکنه   بی خیال !

آخه بدتر از همه اینه که تو سایت تخصصی گیتار (مثلا) جک و لوازم موبایل  و این چیزام دارند؟؟

آدرس زیر وبلاگ مورد نظر است :
http://giutarine.mihanblog.com

Guitarineh نوشته:
یکی از استفاده کنندگان از سرویس وبلاگ ، میهن بلاگ از نام  و آوازه ما استفاده کرده و مثلا با تغییر کمی از حروف ،  اصلا آگاهی از سایت گیتارینه نداشته است ؟!!

و برای خود بنرهای تبلیغاتی برای تبادل بنر درست کرده با نام  گیتارینه !؟؟؟؟؟
کلا این چیزی نیست جز بد نام کردن این سایت و من واقعا برای ایشان متاسفم زیرا که هنگامیکه من به ایشان گوشزد کردم ایشان گفتند ما که نمی دونستیم ، حالا برای شما چه فرقی میکنه   بی خیال !

آخه بدتر از همه اینه که تو سایت تخصصی گیتار (مثلا) جک و لوازم موبایل  و این چیزام دارند؟؟

آدرس زیر وبلاگ مورد نظر است :
http://giutarine.mihanblog.com

رئیس جان اصلا خوت رو ناراحت نکن این اتفاقات چیز جدیدی نیست همیشه استفاده از نام های معروف (ReMark) بوده. هیچ وقت هم جواب نداده. چند روزی میان و از اسم سایت شما استفاده میکنن بعدشم ول میکنن.
کسی اگر بخواد واقعا روی یه موضوعی کار کنه میره میگرده ببینه اسمش تک باشه و کس دیگه ای استفاده نکرده باشه نه اینکه بره از یه اسم معروف استفاده کنه.

در زمینه گیتار هم فکر نمیکنم کسی تو اینترنت جستجو کرده باشه و اسم گیتارینه رو نشنیده باشه. این دوستمون با یه جستجوی کوچولو تو گوگل میتونست ببینه سایت گیتارینه هم هست

البته تو امریکا به راحتی میتوان اینها رو مجازات کرد ولی تو ایران معلوم نیست چه خبره ....  هر کی راه میافته هر کاری دلش میخواد میکنه .... واقعا که

Dr Max نوشته:
البته تو امریکا به راحتی میتوان اینها رو مجازات کرد ولی تو ایران معلوم نیست چه خبره ....  هر کی راه میافته هر کاری دلش میخواد میکنه .... واقعا که

تا وقتی که قانون کپی رایت تصویب نشه همین بساط هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد.

فقط میتونم بگم کارشون نهایت نامردیه که عمرا هم ب جائی برسن !

گیتارینه بزرگتر از این حرفهاست که با این نسیم ها بلرزه ((;
اینم یکی دیگه ؟!
http://guitareman15.blogfa.com/8601.aspx

انگار کسی نمی تونه برای خودش اسمی انتخاب کنه . همه باید راه بیا فتن و از اسم گیتارینه برای خودشون وبلاگ بزنن . بدیش اینه که عشقم میکنند که بازدید کننده دارند .

واقعا براشون متاسفم
اصولا" کار خوبی نیست ولی کاریش نمیشه کرد . به نظر من کسی که واقعا" اهل فن باشه یا نیت اینو داشته باشه که بخواد استفاده درست بکنه هیچ وقت از این گونه وبلاگها دیدن نمیکنه و یا حداقل بار دوم دیگه به سراغ این جور جاها نمیره . به نظر شخص خود من اصلا" وبلاگ حالت رسمی نداره یعنی یه مدت هست بود و نبودش دیگه دست شخص نیست به همون خاطر افرادی دست به این جور کارها میزنند که فقط میخواند یه مدت رو خوش باشند   همین . من تقریبا" به تمامی سایتها و وبلاگهای ایرانی و حتی بیش از 60% از سایتهای خارجی که در این زمینه فعالیت میکنند سر زدم و دیدن کردم ولی خوب همیشه اونهایی مد نظر من بوده اند که اولا" خواستند یه کاره حرفه ای انجام بدند ثانیا" از تبلیغات های مزخرف در سایتشون خبری نبوده ثالثا" از همه مهمتر سایت بودند نه وبلاگ . مسلما" دفعه بعدی من به همون سایت سر می زنم و ... ولی وبلاگ رو شاید اونم مدتی کوتاه نگاه کنم و اگر چند موردی که گفتم رو داشته باشند یک ثانیه هم در اون سایت و یا وبلاگ نمی مونم . من جا داره دوباره از مدیر (مدیران ) این سایت و این انجمن تشکر کنم که بدون هیچ چشم داشتی این سایت رو برای دوستان و علاقمندان به موسیقی ایجاد کرده اند . امیدوارم که همیشه پایدار باشید .
سایت دومی که توسط Administrator معرفی شد، از 26 فروردین دیگه ارسال نداشته. این یعنی اینکه مطلب نداره اگر هم داشته باشه مطالبی هستش که از اینور اونور کپی میکنه. من تو پست های قبلی هم گفتم یه چند روزی میان و به هوای معروف شدن و محبوبیت از نام های معتبر استفاده میکنن و بعدشم که میخورن به دیوار بی خیال موضوع میشن
ادمین عزیز همین که شما به اینها توجه میکنید ، بزرگترین هدف اینهاست .
اصلا ارزشش را دارند که ما بخواهیم در مورد این انسانهای بی خرد صحبتی بکنیم . اینها چند روز می آن که یه جوری اسم شما رو خراب کنن    ولی عمرا

الان اینهمه سایت و وبلاگ اومدن از اسم یاهوو استفاده کردن . آیا به نتیجه ای هم رسیدند و آیا کسی هست در این دنیا که آنها را از یاهوو اصلی باز نشناسه ؟!!!!

خیالتان راحت
khak bar sareshon konan !
صفحات: 1 2
آدرس مرجع

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/guitar/public_html/anjoman/inc/functions.php on line 146