انجمن های تخصصی سایت گیتارینه

نسخه كامل: بررسی آثار فرخ
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
چند ترانه از فرخ را در قسمت آثار هنرجویان در گیتارینه را در سایت دیدیم

به نظر من کارها باید روش خیلی کار بشه که از حالت مبتدی خارج بشه ... مخصوصا تقلید که کورکورانه داره یا از کارهای ترکیه ای یا طرز خواندنی شبیه محسن یگانه!

تلاشی برای خلاقیتی جدید ارائه نشده است ... و بزرگترین مشکل آقای فرخ اشتباه خواندن و تو ریتم نخواندن است که در برخی از کارها واقعا به چشم می خورد ... حالا هنگام ضبط ناظر ضبط نبوده !  مشکل خواننده است !  مشکل آهنگساز است معلوم نیست

در کل کار تمیز نیست و نیاز به تمرین بیشتر ... تقلید نکردن ... و نا امید نشدن دارد

برای فرخ آرزوی موفقیت و کارهایی بهتر را داریم
kare 2vomo shenidam..estefade mokarar az outo tune..tanzeem nabudane seda va music,,kharej shodan az rithem,,dorost nabudane hejahaye sheri..nadashtane arayehaye adabiye monaseb..dorost ejra nashoddane sher ,,ehsas nadashtane kalamat hengame adaa,,,kheili ehskalate dige.ke mibayad bishtar rushun tamarkoz beshe.va man hesse taghlid roham daresh didam.un kheili mokharebe.omidvaram ke bishtar deghat koni farokh jan
اكورد اهنگها دقيق است ولي خوانننده اصلا صداي خوبي نداره و تقليد از محسن چاووشي هست نميدونم تا كي بايد تحملش كنيم!!!!!!
در كل فاكتورهايي كه يه شعر بايد داشته باشه رو اصلا نداره من نميدونم اسپانسر اين اهنگ از چي از خواننده خوشش اومده.....!!!!
من فکر می کنم بهتره یکی که می خوا یه کار بده برا استفاده مردم  اول باید یه چهار چوبی رو رعایت کنه

با این وضع و این کارهای مضحک می خواهیم فرهنگ موسیقی هم رشد کنه D:
دوستان این کار بسیار سبکی است که در حال حاضر در کشور ما باب شده و آن گفتن اسم خواننده در ترانه میباشد
قدیمها مثلا در گلها خانمی همه را معرفی میکرد و بعد آهنگ شروع میشد...

حال دیگه آقای فرخ کار را به حد اعلی رساندندو در بدترین نقاط ممکن اسم خودشونو میگن مثلا جایی که باید اورتور شنیده شه !!! واقعا سبک و در بعضی مواقع کار برنامه های طنز را میکند !!!
aghaye farrokh bebakhshidaa, vali taghriban hame chish bad boodSad kaaash dige nakhoonidSad
بر خلاف تمامی شماها من از صداش خیلی خوشم میاد حالا میخواد تقلید باشه میخواد نباشه مهم اینه که من باهاش حال میکنم مخصوصا با ترانه ظالمش . درسته یه کم ضعیف خونده ولی من دوسش دارم

lllghazaalll نوشته:
aghaye farrokh bebakhshidaa, vali taghriban hame chish bad boodSad kaaash dige nakhoonidSad

آقا ما خیلی چاکرتیم ولی تو می تونی گوش نکنی اگه خیلی ناراحتی

تو دیگه چرا ..
صفحات: 1 2
آدرس مرجع

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/guitar/public_html/anjoman/inc/functions.php on line 146