01-24-2008, 05:38 PM
01-25-2008, 01:21 AM
رضا جزء مطلب تبریزی یکی از اساتید ادبیات و شعر و شاعری این مرز و بوم هستند و متاسفانه خارج از مرزهای ایران این گوهر ارزشمند را بیشتر از خود ما می شناسند ... برای معرفی ایشان در زمینه شعر و ترانه نویسی همین بس که ترانه آهای خوشگل عاشق (گل هیاهو) را بیاد بیاوریم
رضای عزیز شاعری توانا هستند که در اثر منو تو که در سایت قرار دادم یک Etude از کار خوانندگی ایشان می باشد که بدرخواست من اینگونه در سایت قرار داده شده است ... اصل آهنگ اثری از انریکه است که با شعری از خود استاد تبریزی و صدای ایشان و آهنگسازی و میکس مسیح عطاریان ارائه شده است
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد رضا جزء مطلب تبریزی ملقب به آرتور به لینک زیر مراجعه فرمایئد
http://www.guitarineh.com/Features/rezaj...brizi.html
رضای عزیز شاعری توانا هستند که در اثر منو تو که در سایت قرار دادم یک Etude از کار خوانندگی ایشان می باشد که بدرخواست من اینگونه در سایت قرار داده شده است ... اصل آهنگ اثری از انریکه است که با شعری از خود استاد تبریزی و صدای ایشان و آهنگسازی و میکس مسیح عطاریان ارائه شده است
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد رضا جزء مطلب تبریزی ملقب به آرتور به لینک زیر مراجعه فرمایئد
http://www.guitarineh.com/Features/rezaj...brizi.html
01-26-2008, 06:20 PM
واي ي ي ي ي ي ي ي ي !!!!!!!!!!!!!!!!!!! آلي بود باورم نميشد ايشون و اينجا پيدا كنم و از همه مهمتر فكر نميكردم صداي ايشون اينقدر زيبا باشه من افتخار آشنا ييشون و داشتم خيلي بهاري بود از شما ميخام شماره تماسشون و به من بدين ممنون
01-26-2008, 06:28 PM
دوست من شما میتوانید با ایمیل زیر با ایشان تماس برقرار نمائید ...
reza-jozematlab@yahoo.com
reza-jozematlab@yahoo.com
01-26-2008, 06:40 PM
gooood
01-26-2008, 06:44 PM
من اثر آقای تبریزی را بارها گوش کردم در ابتدا اصلا خوشم نمی اومد ولی کم کم حس زیبای کار را درک کردم و باهاش ارتباط خاصی برقرار کردم
چقدر زیباست قسمتهای اوج ترانه که میگه هر قفس یه آسمونه ...
من که بسیار لذت بردم و عاشق کارها و آثار ایشون هستم کاش میشد بخشی در سایت ایجاد میشد و اشعار استاد در آن قرار میگرفت تا استفاده میکردیم
رضا جون دوست داریم
چقدر زیباست قسمتهای اوج ترانه که میگه هر قفس یه آسمونه ...

من که بسیار لذت بردم و عاشق کارها و آثار ایشون هستم کاش میشد بخشی در سایت ایجاد میشد و اشعار استاد در آن قرار میگرفت تا استفاده میکردیم
رضا جون دوست داریم
01-26-2008, 06:59 PM
آقا رضا کارت درسته ... من عاشق شعر و شاعری و در کل شاعرام ... اونم شاعرای با جسارتی که میخونن !
اول که کارو گوش کردم فکر نمیکردم به عنوان اولین کار بیای کار یکی مثه انریکه رو کاور کنی و روش شعر بگی و بخونی ... دلخور شده بودم ازت ولی وقتی نوشته بالای استاد عزیز مدیریت سایت بزرگ گیتارینه رو در مورد اتد بودن کار شما و ... خوندم بر جریان واقف شدم
به هر حال کارت عالیه ولی تو خوانندگی باید بیشتر وقت بزاری و ما رو به فیض برسونی
کار آهای خوشگل عاشق منو و کل خانوده مونو تو امریکا حسابی سر کیف آورده و ازت ممنونیم نمی دونم چرا دیگه کاری از شما نشنیدیم
من معتقدم شاعرا خواننده های بسیار خوبی میشن چون حس شعرشونو خیلی خوب میتونن بیان کنن مثه شهیار قنبری که بسیار بهشون علاقمندم
اول که کارو گوش کردم فکر نمیکردم به عنوان اولین کار بیای کار یکی مثه انریکه رو کاور کنی و روش شعر بگی و بخونی ... دلخور شده بودم ازت ولی وقتی نوشته بالای استاد عزیز مدیریت سایت بزرگ گیتارینه رو در مورد اتد بودن کار شما و ... خوندم بر جریان واقف شدم
به هر حال کارت عالیه ولی تو خوانندگی باید بیشتر وقت بزاری و ما رو به فیض برسونی
کار آهای خوشگل عاشق منو و کل خانوده مونو تو امریکا حسابی سر کیف آورده و ازت ممنونیم نمی دونم چرا دیگه کاری از شما نشنیدیم
من معتقدم شاعرا خواننده های بسیار خوبی میشن چون حس شعرشونو خیلی خوب میتونن بیان کنن مثه شهیار قنبری که بسیار بهشون علاقمندم
01-26-2008, 07:01 PM
سلام اثر ايشون با اينكه اتوده اما زيبا ميكس شده بود من نمونه كار اصلي و شنيده بودم اما فارسيش زيبا تره مسلما چون خودشون شاعرن ! با احساس بود اما از اين بهترم ميشود .ضمنن ايشون مجردن؟با تشكر از شما.مونا از تهران
01-30-2008, 07:12 PM
دوست عزیز وقتی روی آکوردها کلیک میکنید دانلود میشود در هارد شما و اگر adobe reader شما آکورد را در ویندوز اکسپلورر باز کرد از گزینه فایل adobe reader گزینه save را انتخاب کنید و همیشه آکورد را داشته باشید...
01-30-2008, 08:19 PM
be onvane ye shenavande (chon hanoz az mosighi ziad nemidonam)khob bod,be delam neshast
صفحات: 1 2