" به نام دل "
. . . سرم درد می کنه!
بگو چرا؟!
*مجیدِ خراطها با بیش ترین آرا از افرادی چون داریوش،معین،ابی،قمیشی و ... ، از خوانندگان ماندگار، و شادمهر،یگانه،چاوشی،صادقی،بنیامین و . . . ، از خوانندگان امروزی،پیشی گرفت.*
فکر کن!!!
به نظر تو معیار این نظر سنجی چیه؟!
صدا؟
ترانه؟
موزیک؟
میکس و مسترینگ؟
تنظیم؟
چی؟!
وقتی اساتیدی چون داریوش،معین،ابی،قمیشی و . . . در این جمع حاضرند،آیا شایسته است افرادی که فاقد فاکتورهای اولیه برای خوانندگی هستند، هم تراز با اساتید ذکا قرار بگیرند؟
و آیا این جور نظرسنجی ها از معیارهای لازم پیروی می کند یا این که فقط جهت برجسته نشان دادن یک فردِ به ظاهر هنرمند می باشد؟!
من از معادلات این گونه رفتار هیچ وقت سر در نیاوردم ولی به نظرم شهرت به هیچ کس وفا نکرده و ماندگار نیست!
سر درد من از آن جا شروع شد که شاهد یک نظر سنجی غیر معقول بودم و اصولا با اصل این کار مخالفم.
به نظر شما اساسا نام شخصی مانند مجید خراطها اجازه ی ورود به جمعی که همگی هنرمند و خواننده هستند را دارد؟
اگر بلی،
آیا معقول است که با اساتیدی محبوب چون داریوش،ابی،معین و . . . که ایشان هنرمندان و خوانندگانی،به معنای واقعی هستند،در یک ترازو سنجش شوند؟
آیا اینها شوک نیست؟!
قصد یه طرفه به قاضی رفتن ندارم ولیکن،صدای یک شخص اولین و مهم ترین ملاک برای خواننده شدن اش است که متاسفانه و به مدد استودیوهای امروزی و میکس های آنچنانی و ردوبدل شدن پول های گزاف،این مشکل حل شده،اما این که کسی بی هیچ پشتوانه ی موسیقیایی بتواند در صدر جدول محبوب ترین خواننده ی سال قرار بگیرد و با همین حرکت به ظاهر کوچک،نمایانگر ضعف سلیقه ای خیلِ عظیمی از جوانان باشد،قضیه را وارد بعد وسیع تری می کند که آری سلیقه ی نسل جوان،بیمــــــار است.
مشکل من شخص استاد (!) خراطها نیست،زیادند از این قبیل . . .
صرف حرف من با هم سن و سالان خودم است که چکه ای به فکر سلایق و افکار خود نیستند.
به نظرم کشتی موسیقی پاپ کشور ما به اندازه ی کافی در گرداب زوال و افول گرفتار است.کاش با این داوری ها و انتخاب هایمان دست به دست هم،کمر به استغراق این کشتی بی ناخدا نبندیم.
سرم درد می کنه . . .
می شه چند ثانیه به این ضرب المثل فکر کنی؟
مواظب افکارت باش که تبدیل به عمل می شوند.روزی عمل تبدیل به عادت می شود و عادت هم تبدیل به شخصیت!
ممنونم
یا علی
اين نظر سنجي ها بايد توي گيتارينه صورت بگيره تا معلوم شه خواننده كيه و كي نيست اونجايي هم كه اين نظر سنجي بوده حتما جايي درپيتي بوده ديگه همه اين روزا خودشون درك درست از خواننده دارن كه هر كي از مامانش قهر كردو خواننده ندونن........
اين نظر سنجي ها بايد توي گيتارينه صورت بگيره تا معلوم شه خواننده كيه و كي نيست اونجايي هم كه اين نظر سنجي بوده حتما جايي درپيتي بوده ديگه همه اين روزا خودشون درك درست از خواننده دارن كه هر كي از مامانش قهر كردو خواننده ندونن........
" به نام دل "
شما بدون هیچ هزینه ای می تونید به این تجربه ی غم انگیز من برسین.کافیست بین دوستانتون از استاد (!) بد بگید!
اون وقت می بینید که به دشمن تبدیل می شید!
نظر سنجی رو هم تو سایتی دیدم که اگه اسمشو بیارم سرتون درد می گیره مثه من!
پس بهتره مسکوت بمونه . . .
ba arze salam
valla man va dostam ke albate serfan hame navazandehaye mobtadi hastim be in gone khanandeha az ghabil majid kharratha migim SEDA SHILANGI
bavar konin kafie yebar shilango bezarin jeloye dahaneton va bekhonin bebin che sedayi az on taraf dar
miadd,shabihe hamin sedahaye jadidi ke to studio mix mishe
albate ghasdam maskhare kardane kasi nist,ama in goroh adama ba khondaneshon hatta agar sherashon ham
mohtavaye ghavi dashte bashe ,hame chio be bade fana midan
motasefane emroze mardome ma kheili badsalighe shodan va inhame be khatere mohite baste to zamineye mosighi va khanandegie
man vaghean nemidonam aslan mishe in goroh adamharo ba khanandehaye sahebe sabk mesle siavashe ghomeishi va kheilihaye dige moghayese kard?
midonin moshkel az koja ab mikhore ,az onjayi ke mosighi va khanandegi to in mamlekat bidaro peikar shode
agar ma to keshvaremon ye shoraye sher ya shoraye mosighi ya shoraye khanandegibe sorate herfeyi dashtim ke karhaye mosighi va khanandegio barresi mikard va badan ejazeye khondan midad in ghabil khanandeha va in sabke mandaravardi
roshd peida nemikard
Felan tanha chiz to jame ma ye moasese ershad eslami hast ke ona ham ghorboneshon beram faghat melakaye maskhareye khodeshono daran ke ba mavazine eslami va sharyi moghayerati nadashte bashe va hatta khodeshon az roshde mosighi jelogiri mikonan
taghsire khodemon nist,mohit mohite basteyie va harchize jadidi ke aslan bar asase osole elmi nist mitone jazabiate khodesho dashte bashe
age az dorane nojavani be jaye inhame riaziato fiziko...hafteyi 2 vahed ham ma kelase mosighi dakhele madaresemon bod alan vaziate mosighie keshvar va khanandegimon in nabod va saligheha inghadr abaki nabodan
agha moshkelat kheili amigheeeeeeeee,kheiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
" به نام دل "
ضمن خوش آمد گویی به خاطر شروع فعالیت دوست خوبمون شهرام،آرزو می کنم یه بار دیگه تجدید نظر کنیم راجع به حرفامون.
با 4 تا آدم با سواد مشورت کنیم.ازشون بخوایم صدای این عزیز رو برامون آنالیز کنن...
مشکل من نداشتن حداقل معیارهای خوانندگی ست!
صدای مجید خوش بختانه از همه کم تره.
در مورد بنیامین هم بگم که ایشون حداقل هارو داره.
در پست های بالا هیچ کس راجع به آهنگ سازی صحبتی نکرده!
متاسفانه استاد عزیز تو این زیر زمین تاریک که به قول دوستمون هر کی از مامانش قهر می کنه میاد توش می خونه با ضعیف ترین صدا ، جایی نداره.
متاسفم.
شهرام عزیزم
کدوم شرکت با مجید عزیز قرارداد بسته و براش تبلیغ نکرده؟!!!
ممنونم
یا علی
" به نام دل "
شهرام عزیز من بی رحمانه نقد نکردم ، واقعیات رو گفتم.
مجید شما خوانندس نه ترانه سرا.پس من حق دارم در وهله ی دست رو صدای مجید بذارم!
تو انجمن هنوز بخشی تعبیه نشده که از کلام و ترانه صحبت بشه.تو صحبت قبلی بحث رو کشوندین به آهنگ سازی ، این بار هم ترانه خوانی!
ببین شهرام جان شما هی بگو جا وا کرده تو دل آدما...
ما تو مملکتی زندگی می کنیم که گرچه دیرینه ی رویایی داشته ، اما الآن مردمش از پایین ترین سطح درک و فکر بهره می برن.(خودم نمونه ی بارزشم)
مردمی که ذره ای فکر نمی کنن و کوچک ترین وقتی ، واسه اصلاح فرهنگشون صرف نمی کنن.
یه نیگا به اطرافت بکن ببین اطرافیان دارن از چی تعریف و تمجید می کنن از سیاست شروع کن تا فرهنگ و هنر...
زیاد دور نمی شم از بحثمون.
شهرام عزیز من به سلیقه ی کسی بی احترامی نکردم.فقط خواستم فکر کنه به افکارش.افکاری که به زودی می شه اعمالش،به اعمالش که می شه عادتش،عادتش که می شه شخصیتش، همین!
در مورد این کلامی که از یه مصاحبه نقل کردی بگم که بله
همه خواننده شدن،یکیشونم استاد مذکوره!!!
شهرام عزیز
چاوشی مورد اتهام تقلید بوده یا نبوده هیچ اهمیتی نداره.چرا که بحث ما نیست.
شهرام عزیز
گِل بگیرن دهان من رو ، دهان چاوشی رو ، دهان صادقی رو که هیچ وقت شما با استاد هم ردیفش نکنی.
خجالت داره. . .
مرد حسابی جرات می کنی صدای سوزناک استاد (!) رو جلوی پدر یا مادرت گوش کنی؟
واقعا" می تونی؟
به خدا من از خجالت آب می شم.
به خدا سرم درد می گیره وقتی که می شنوم شهرام یا دوست شهرام نمی دونن چیکار دارن می کنن با شخصیتشون.
گٌر می گیرم به خدا . . .
شهرام عزیز
من اصلا" از شادمهر یا بنیامین طرفداری نمی کنم ، اما اگه شادمهر هنوز اینقدر بالغ نشده که چنین اشعاری رو انتخاب می کنه واسه خوندن،من معذرت می خوام.هر چند که باز هم می گم صحبت ما ترانه نیست.
شهراااااااااااااام
ازت خواستم به حرف من گوش نکنی.ازت خواستم بری پیش دو تا آدم با سواد بعد بیای با هم حرف بزنیم ، رفتی ؟؟؟
شهرام عزیز
خوانندگی یعنی آهنگ سازی و انتخاب ترانه؟؟؟
یا معنی خواندن و صدا می ده؟
هر وقت دو نفر آواز شناس و خواننده شناس صدای مجید رو تایید کردن ، من قول می دم تاپیکی ایجاد کنم که راجع به انتخاب ترانه ، آهنگ سازی و شخصیت مجید بحث کنیم.پس از ترانه . آهنگ بیا بیرون.خواهش می کنم!!!
دوست عزیز من
طرفدار داشتن یه خواننده دلیل بر خواننده بودن اون نیست.
همون طور که طرفدار نداشتنش ضعیف بودن اون خواننده رو نمی رسونه.
همون طور که با وجود مخالف هایی مثه من (!) مجید خراطها شدن کار عظیمیه ، وادار کردن شنونده های صدای ســـــوزنــــاک استاد به تامل ، کاریست بس دشوار.
یا علی
البته من از این انتقاد شما خوشحال شدم چون فهمیدم مجید چقدر بزرگه چون آدم هرچی بزرگترباشه منتقد بیشتری هم داره درآخر با همه شما خداحافظی می کنم ومثل مجید عزیز درمقابل همه زخم زبونا صبر می کنیم وتنها منتظریم مجید با ارائه کارهای هرچه بهتر جواب مخالفان را بده .این شعر مجید عزیزم تقدیم به شما خودتون متن زیباش رو ببینید وبا آهنگهای چرت وپرت خواننده های دیگه مقایسه کنید .خداحافظ...........یادته کنار دریا روی ماسه های ساحل ** گفتی که هگز تو ازمن نمیشی یک لحظه غافل ** دوتا قلب عاشقونه لای ماسه ها کشیدی ** گفتی تار موی من رو به همه دنیا نمی دی ** مگه تو نگفته بودی واسه تو رفیق راهم **ماچه نقشه ها کشیدیم واسه فرداهای باهم ** تو می گفتی که بمونیم پاک وبی ریا وساده ** دستای همو بگیریم توی پیچ وخم جاده **اما افسوس آب دریا دلا رو از هم جدا کرد ** دل سنگ آبی آب لبامونو بی صدا کرد ** با یک چشم به هم زدن برد آب دریا خاطراتم **حالا یک دل واسه من موند که اونم مونده تو ماتم
" به نام دل "
عزیز دلم اینو واسه کسایی گفتن که کارشون درسته، نه . . .
دلیل سر دردهای من ، بزرگ بودن ضعف سلیقه ایه توئه دوست من.
تو برای من بزرگی که واکنش نشون می دم.
همین ،
یا علی
به نظرم هر کی دوست داره باید حرکت کنه و هر کاری از دستش بر می آد رو انجام بده و کاری نداشته باشه کی خوشش می آد کی بدش می آد
همواره گروهی موافق و گروهی مخالفن!
پس هر حرکتی از سکون بهتره
دیگه بقیه اش به من و شماست که چقدر درک و فهم موسیقیایی داریم و با چه سبک موسیقی و چه خواننده ای زندگی می کنیم یا نفی اش می کنیم...
" به نام دل "
گیتارینه ی عزیز خیلی مختصر و مفید اما جامع و زیبا واکنش نشون دادن.
ممنونم
یا علی